Kontakt Oplysninger om afsendelse af de bestilte varer Garanti og returpolitik Storlekar

Brudeslør

bryllupstilbehør - brudetilbehor.com

Brudeslør, Brudetilbehør, Bryllupsshop..

 Bedste online bryllup butik Alle artikler er fremstillet i Europa, ikke i KINA

Bryllupsshop

  Site Map Din Kontoen Log ind Indkøbskurv LOGOUT

 
                      Regler for retur og bytte / Reklamationer / Betalinger 
 
 
Garanti og returpolitik 
 
Vores mål er at du bliver fuldstændig tilfreds med at handle i vores butik. Hvis af en grund du ønsker at returnere en købt genstand, kan du sende den tilbage inden 10 dage fra modtagelsen.
De følgende betingelser skal blive opfyldt: 
 
  1. Genstanden er ikke brugt (bortset fra genstandene som skal prøves på)
2. Genstanden skal være fri for alle mulige lugte.
  3. Produktet skal returneres i den originale emballage, som ikke må være ødelagt (dette gælder også folieemballager, som ikke må være revet i stykker)
  4. Produktet returneres inden 10 dage (sendt til os i løbet af 10 dage) 
  5. Der skal vedlægges en original faktura eller et bilag. 
6. I tilfælde når der er leveret en beskadiget vare, skal man vedlægge en klageprotokol. 
7. Varen skal være ordentligt indpakket, så at den ikke krølles sammen for meget – dette gælder især slør, som skal placeres ind i en intakt folieemballage på den samme måde, de blev leveret på, og bagefter i en papkasse. 
8. I tilfælde af sko – prøv dem venligst på på en ren og blød overflade. De returnerede sko må ikke bære nogen brugsspor, selve på sålen. 
 
  Portoudgiften betales tilbage kun, når den leverede vare er fejlagtig eller når du har fået en vare, som er forskellig fra den, du havde bestilt. 

Alle varer tjekkes nøjagtigt inden de sendes afsted. Hver ting pakkes ind i en foliepose samt en papkasse. De er meget grundigt sikret imod beskadigelse. 

Standard packing - pet bag and carton box

I tilfælde når emballagen er ødelagt, kontrolér venligst alle varer. Hvis varen er beskadiget, skal du skrive en klageprotokol i tilstedeværelse af postbud/kurer. En klageprotokol bør medbringes af postbud/kurer. På basis af klageprotokollen bekræftet af postvæsenet betales det fulde beløb tilbage (inklusive forsendelsesomkostninger). Tilføj klageprtokollen til den returnerede sending. 

   
  Hvis du ønsker at returnere varen af en anden årsag, betales portoudgift ikke tilbage. 
 
  I tilfælde når vi modtager sendingen retur uden at returbetingelserne er opfyldt (f.eks. varen er ødelagt, den dufter af perfume, der mangler den originale emballage eller denne er ødelagt), betaler vi ikke pengende retur. Varen sendes ikke på ny uden betaling af yderligere portoudgift. 

Hvis varerne, som du har bestilt er fejlagtige eller du får en vare, som du ikke har bestilt, får du det fulde beløb tilbagebetalt (klageprotokollen er nødvendig). 

Tilbagebetaling af pengene sker på den bankkonto, som er forbundet med betalingskortet. Hvis betalingen skete på en anden måde (på en bankkonto eller via postoverførsel), sker tilbagebetalingen på kundens PAYPAL-konto – der kræves oplysning om den nøjagtige e-mailadresse registreret i servicen PAYPAL.COM. Betalinger via PAYPAL er fuldstændig sikre. Mere oplysninger om betalinger via PAYPAL finder De på hjemmesiden www.paypal.com. 
Vi betaler ikke pengene tilbage på bankkonti! 

Tilbagebetaling sker inden 7 dage fra sendingens modtagelse. 

Alle udgifter forbundet med vareretur/-bytte er kundens ansvar.

 
Varebytte:

Hvis den modtagne vare viser sig at være for lille eller have den forkerte farve, kan man bytte den til en identisk vare (med en anden størrelse, farve). Det er ikke muligt at bytte til en anden artikel på grund af dens vægt eller dimensioner. For at bytte varen, skal man sende den tilbage til os med beskeden om byttet. Straks efter modtagelsen oplyser vi om muligheden for at udføre en ekstra betaling for portoudgiften (ekstra forsendelse). 
Hvis det haster for dig – foretag et nyt køb, og vi betaler dig pengene retur for den returnerede vare. 
Varebyttet kræver betaling for ekstra forsendelse.
 

Forsinkelse / Sendingens forsvinden:
I tilfælde når varens estimerede leveringstid er udløbet, indgives der klage på posthuset, på kundens begæring. Klagen kan indgives efter 14 dage fra forsendelsens indlevering på posthuset. Først efter Postvæsenet har svaret på klagen, foretager man yderligere skridt: tilbagebetaling af det fulde beløb, tilbagebetaling af beløbets del (uden portoudgiften) eller andre. 
Postvæsenets svarfrist i forbindelse med klagen kan være et par uger. 


De fleste forsinkelser fremgår af en ukomplet eller forkert leveringsadresse, derfor tjek venligst nøjagtigt den anførte leveringsadresse !! 


Vi påminder, at: vi bærer ingen ansvar for forsinkelserne i postvæsenets arbejde ! 
 

  Send venligst alle varer retur på adressen: 

Wed-Shopping.com

Wed-Shopping.com Address

     

Tak for at du har handlet med os.

Vi er overbeviste om, at du bliver fuldstændig tilfreds med dit indkøb. 

 

 
  Bolero til Bruden gallery - Brudeslør gallery - Brudehandsker gallery - Diademer gallery - Brudesko galery Brudeundertøj gallery

Paypal Visa Card Mastercard JCB Dinners Club Post Payment

Bank Transfer

 

ALL RIGHTS RESERVED AD-NET 2002-2018

Online Brudebutikker